Tryck

Prepress, tryck och efterbehandling

Tryckeriet är vårt hjärta och det vi byggt vår verksamhet kring i över 70 år. Vi älskar att visualisera varumärken på ständigt nya sätt.

 

Fullservicetryckeri med allt i huset

Vi har en ultramodern och supertrimmad tryckeriverksamhet som hjälper dig med allt du behöver. Men det är ändå våra medarbetare som är den värdefullaste resursen för dig. När andra har valt att specialisera sitt tryckeri med ett begränsat tryckerbjudande har vi valt att fokusera på bredden. Genom att ha allt i huset kan vi helt enkelt hantera det du behöver med teknisk skärpa, kontroll och snabbhet.

 

Färgsynkronisering mellan trycktekniker

Eftersom vi har allt i huset har vi också djup kunskap om varje teknik som visualiserar ditt varumärke. Färger återges inte med automatik på samma sätt på olika material och i olika trycktekniker. För det krävs både erfarenhet och uppmärksamhet. Vi har gjort färgsynkronisering till något av vår specialitet eftersom våra kunder har höga kvalitetskrav.

 

Våra tekniker

Vad du än behöver så har vi det här hos oss: prepress, offset, storformat, digitaltryck, vinylskärning, falsning och häftning, boktryck, bokbinderi, efterbehandling, stansning, bigning och skärning.

 

Våra produkter

Våra kunders varumärkesupplevelser tar form på Eskils innan de lämnar Borås på sin färd för att möta sina mottagare. Vi producerar butikskommunikation, butiksmarknadsföring, kampanjmaterial, vinyl, affischer, skyltar, mässmaterial, mässmontrar, vepor, foldrar, digitaltryck, trycksaker, broschyrer, banderoller, ljuslådor, ljuslådedukar, flyers, dekaler, hyllvippor, folietexter, golvdekaler, tapeter, kampanjer, ljuslådebilder, kataloger, rollups, visual merchandising, eurosize och tavlor.

”Genom att ha allt i huset kan vi helt enkelt hantera det du behöver med teknisk skärpa, kontroll och snabbhet.”


Hör av dig så berättar vi mer