Vår kultur bygger på fyra bokstäver - I.D.E.A

Det är medarbetarna som är Eskils viktigaste tillgång. Vårt erbjudande bygger på att vi ska kunna förstå dina behov, analysera din situation, stimulera dig till ännu intressantare varumärkesuttryck, trycka allt du behöver och sköta allt logistiskt. För det behövs människor, skickliga yrkespersoner som är Inspirerande, Delaktiga, Energiska och Ansvarsfulla.

Inspireradne_600_319

Inspirerande

Effektiv kommunikation startar med en briljant idé som resulterar i en inspirerande upplevelse. Vi på Eskils vill alltid vara en tillgänglig kommunikationspartner. Vi drivs av ett helhjärtat engagemang för våra kunders utmaningar. Vår gemensamma uppgift är att garantera våra kunder maximalt värde när man gör affärer med oss. Vi är nyfikna och älskar att överraska.

idea_box_1

Delaktiga

På Eskils har vi insett att företag är olika på både in – och utsidan. Enligt vår erfarenhet kan vi lyssna mer och bättre förstå behoven, ju närmare vi befinner oss. När vi bjuder in till en öppen dialog med våra kunder blir vi en naturlig del av deras vardag. Det skapar bestående relationer och konkret affärsnytta. Både för företaget och den enskilde beställaren. Vi är lyhörda och hittar lösningar.


idea_box_1

Energiska

På Eskils är vi fulla av energi och gillar att agera snabbt. I varje nytt uppdrag tar vi med oss vår samlade kompetens och är inte nöjda förrän vi har hittat den tändande gnistan som gör kundens varumärke levande. Vi är snabbfotade och fulla av energi. Det behövs i en ständig föränderlig framtid.

idea_ansvarsfulla

Ansvarsfulla

Personligt ansvar har genomsyrat Eskils sedan starten och sitter i väggarna. Här ser samtliga medarbetare till att det som utlovas av en kollega alltid levereras. En för alla, alla för en. Så har det varit i över 60 år och så är det fortfarande. Alla känner också ansvar att ständigt göra varje moment lite bättre. Det är så vårt erbjudande hela tiden förädlas.


Hör av dig så berättar vi mer