Tavlor

Att leverera olika budskap och information med tavlor, är ett premium print som känns kreativt och inspirerande. Tavlor kan kännas mer exklusivt än till exempel affischer.

 

En trevlig arbetsplats med tavlor

Det finns ofta många olika uppslag för att skapa tavlor på en arbetsplats. Kanske har företaget en särskilt fascinerande historia att reflektera över? Eller kanske finns det en lång passage som kan göras attraktiv fylld med tavlor av olika slag. Även i exempelvis ett lunchrum kan det kännas extra hemtrevligt med tavlor på väggarna. Och varför inte använda det för mässmaterial och andra evenemang?

Idéerna är många och vi på Eskils kan leverera alla varianter du kan tänka dig. Låt oss hjälpa dig med allt från idé till färdigt resultat.

 

Skapa en inspirerande tavelvägg

När du bestämmer dig för att skapa en tavelvägg kan vi gärna komma med råd om hur du går tillväga. Allt från val av kvalitet och motiv, till skapandet av en enhetlig och harmonisk känsla tillsammans med övrig inredning.

Ramval och färger är viktigt, men välj också format, placering och blandning av motiv med omsorg. Se våra bilder på olika varianter som alltid ger ett elegant resultat!


Hör av dig så berättar vi mer